به گزارش از خبرگزاری ایرنا چابهار اولین همایش تجلیل از جهادگران سواحل مَکُران سیستان و بلوچستان روز جمعه با حضور حاجحسین یکتا راوی دفاع مقدس و مسوول جمعیت امامرضاییها، گروههای جهادی، علما و روحانیون اهل سنت و تشیع، فرمانداران، فرماندهان نظامی و مدیران دستگاههای اجرایی حوزه سواحل مکُران در چابهار برگزار شد.
ناوسالاریکم پاسدار محمد نوذری فرمانده پایگاه مستقل امام علی (ع) نیروی دریایی سپاه چابهار گفت: برگزاری این همایش با حضور گروه های جهادی فعال در حوزه سواحل مکران و مسئولان کشوری و لشکری شهرستانهای چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، زرآباد و دشتیاری و همچنین معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار و به همت گروه جهادی امام علی (ع) چابهار و در راستای لبیک به فرامین رهبر معظم انقلاب، پیرامون اهمیت و لزوم کار و حرکت جهادی در دستور کار قرار گرفت.
در پایان این همایش از تمامی گروه های جهادی فعال و برتر تقدیر و تشکر بعمل آمد و از جناب آقای مصطفی حسنیان فعال جهادی سواحل مکران و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تقدیر شد.
به گزارش از روابط عمومی سبکبالان عاشق آیین رونمایی از اثر کتابت شده مصحف شریف به نیابت از لشکر خوبان (شهدای مدافع حرم، سلامت، امنیت و جهادگران) امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در مجموعه فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
سردار زهرایی در این مراسم بیان کرد: اینکه یکسوم از نویسندگان این قرآن از خواهران بودهاند از اتفاقات نیکویی است که در جمهوری اسلامی ایران رخ داده که هم جای تشکر و هم مباهات دارد. ما در دوره آخرالزمان و در محضر قرآن بهعنوان معجزه آخرالزمان هستیم. قرار نیست که دیگر نبی و معجزهای بیاید و ما تمسکمان باید به امر ولایت و کتاب قرآن باشد.
وی ادامه داد: در این دوره جبهه حق در مقابل استکبار به نوک رویارویی خود میرسد و قرار است که همه چیز تمام شود. ما در یک رویارویی همهجانبه در مقابل استکبار هستیم. قرار است همه چیز یک جهت شود و خداوند به ما وعده حق داده است که سرزمین به مستضعفین باز میگردد و حق پیروز میشود.
سردار زهرایی اظهار کرد: هرکدام از جبهههایی که در جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده یک ویژگی خاص دارد و مدافعان سلامت، سرداران و سربازان جدید این جبهه بودند. وقتی این جبهه حق شکل گرفت به جهانیان ثابت شد که مدل رفتاری جبهه مدافعان سلامت در ایران اسلامی با همه دنیا متفاوت است. در جاهای دیگر دنیا از کرونا فرار میکنند مدافعان ما به سمت کرونا حمله میکنند.
علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تبریک روز جهاد دانشگاهی در این مراسم بیان کرد: خیلی خوشحالم که رونمایی از مصحف شریف امروز در شرایطی است که به همت مدافعین سلامت کشور و پاسداشت خون شهدای سلامت شرایط بسیار مطلوبی را ازنظر کنترل بیماری کرونا داریم. دیروز تعداد فوتیها در کشور تنها به سه نفر رسیده است و در مقایسه با روزهای سخت سال گذشته و امسال قدر زحمات همکاران عزیز و کنشگران سفیدپوش عرصه سلامت را در کنترل نسبی کرونا میدانیم.
وی ادامه داد: همه ما امواج طوفنده و خسارتبار کرونا را لمس کردیم که با توجه به واکسیناسیون عمومی امروز دستآوردی سترگ و فضایی مطلوب و امیدوارکننده داریم. امیدواریم که به لطف خداوند این شرایط پیوسته و پایدار باشد.
سیدعلی سرابی قائممقام مرکز طبع و نشر قرآن کریم نیز در این مراسم گفت: چند سالی است که این جریان بسیار میمون و مبارک فرهنگی یعنی کتابت قرآن رواج پیدا کرده است. این حرکت از جهات مختلف موضوعیت دارد و فرصتی برای کاتبان و خوشنویسان است تا ارادتی نسبت به قرآن کریم و اهلبیت (ع) داشته باشند.
وی ادامه داد: این سومین یا چهارمین کتابتی است که به نیابت از شهدا و اهداء به عتبات عالیات انجام میشود که یک جریان فرهنگی باارزش است. این حرکت در راستای تقویت هنر مقدس کتابت قرآن است و رشد خوبی را برای کاتبان ما رقم میزند. متأسفانه در یک سده اخیر نسبت به خط نسخ توجه شایستهای نشده است و مورد بیمهری قرار گرفته. در این دو دهه اخیر تلاش زیادی برای کتابت قرآن کریم و برای اینکه این خط و هنر مقدس به جایگاه خودش بازگردد انجام شده است. در یک دهه اخیر توانستیم جهش بسیار قابل توجهی کنیم که امیدواریم این توفیق مستدام و مستمر باشد.
اسماعیل رهدار مسئول ستاد مردمی کتابت نور در سایه شمسالشموس در این مراسم بیان کرد: برای کتابت این قرآن ۳۰ نفر از کُتّاب نسخنویس کشور تلاش کردند که ۱۱ نفر از این کاتبان خانم هستند. ما از زمان فتحعلیشاه قاجار که دختران او قرآن را کتابت کردند دیگر خوشنویس خانم در این رده تا زمان جمهوری اسلامی نداشتیم که به همت مجموعه دارالکتابه مرکز طبع و نشر توانستیم اساتید بزرگواری چون خانمها عبداللهپور، میبدی، پورشیرازی و بقیه عزیزان را تربیت کنیم و این اتفاق خوشیمن برای بحث کتابت رخ داد.
وی ادامه داد: این قرآن به نیابت از شهدای مدافع حرم تا پیش از شرایط کرونا انجام شده بود که به این بیماری برخوردیم و قرار بود که به حرمین امامین جوادین (ع) در کاظمین تقدیم شود و این موضوع مسکوت ماند و ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
رهدار افزود: در این قرآن صفحه اول به اسم و نیابت حضرت امام خمینی (ره)، صفحه دوم کل شهدای انقلاب اسلامی، صفحه سوم به نیابت از شهید سردار سلیمانی است و این اتفاق تا صفحه ۷۸۷ ادامه دارد. این اثر بر مبنای قرآن خط استاد نیریزی و تبعیت از خط استاد عثمان طه نشده است. شهدای جهادی حدود ۶۰ نفر هستند که تحت عنوان جهادگران آسمانی و اسامی حدود ۳۰۰ نفر از شهدای مدافع سلامت نیز در این قرآن ذکر شده است.
و در پایان مراسم از دست اندرکاران مجموعه جناب آقای مصطفی حسنیان تقدیر و تشکر بعمل آمد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از چابهار، دریادار دوم پاسدار سردار احمد راستی در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیجفارس که با حضور مهدی لقماننیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار، اعضای هیئتعلمی و کارکنان، جواد سپاهی سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار و جمعی از مدیران ادارات شهرستان و خانواده شهدا در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه از تمام قدرت خود در راستای تأمین امنیت پایدار منطقه خلیجفارس و اخراج کشورهای بیگانه از منطقه استفاده کرده و از توان دفاعی و دیپلماسی خود برای تأمین منافع جمهوری اسلامی ایران استفاده میکند.
وی ادامه داد: نیروی دریایی سپاه امروز به همه مردم ایران و منطقه این قول را میدهد که در آینده نهچندان دور منطقه خلیج فارس را از حضور بیگانگان پاک کرده و تمام منافع این نقطه برای مردم منطقه است.
معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه پاسداران درباره برنامههای آینده نیروی دریایی سپاه در ارتقای توان تجهیزاتی خود در خلیجفارس، استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان را یادآور شد.
محمود سینایی رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار هم در این مراسم توضیحاتی درباره رونمایی از تقویم زیستمحیطی ۱۴۰۱ ارائه کرد و سپس این تقویم توسط مسئولان رونمایی شد.
به گزارش آنا، در این مراسم از خانواده شهدای شهرستان چابهار شهید علی صیاد، شهید عظیم بلوچی و از فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) نیرو دریایی سپاه و از دانشجو مصطفی حسنیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بهعنوان طراح تقویم زیستمحیطی قدردانی شد.
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض میکنیم و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسئلت داریم .
"یا امام رضـــــــــــا" اگر بناست که لطف کسی به ما برسد خدا کند فقط از جانب شما برسد
نخواه منت بیگانه بر سرم باشد خوش است خیر همیشه از آشنا برسد
از آستان رضا (ع) هرچه می رسد بی شک بدون واسطه از محضرخدا برسد... .
گر قرار است کسی ضامن ما بشود آن شاه خراسان شود خوب است.
خداوند را شاکرم که توفیقی نصیبمان کرد درمورخ 1400/07/23 شب آغاز ولایت و امامت و زعامت آخرین سحاب رحمت و بیگانه ذریه ذخیره دودمان آل طاها حضرت مهدی موعود (عجل الله فرجه الشریف)در زیر سایه امام رئوف امام مهربانی ها علی بن موسی الرضا و عنایت بزرگ مادر سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) فصل جدیدی از زندگی مشترک خودمان را در صحن و سرای حرم رضوی با توکل بر خداوند بزرگ آغاز کردیم که با عنایت بزرگ پدر و مادران همراه بود و بهترین زحمت ها را در زندگی برایمان کشیدند. دستشان را می بوسیم....
من و همسرم دوست داشتیم زندگیمان با نام و یاد خاطره شهدای مدافع حرم برگزار شود و با یکدیگر تصمیم گرفتیم میزان مهریه خودمان را 1 جلد کلام الله مجید و ی شاخه نبات به نیت مادران حضرت زهرا(س) و زیارت مزار 72 شهید مدافع حرم به نیت 72 شهید دشت کربلا تعیین کردیم و در کنار خانواده هایمان دایی ،خاله ،عمو ، داداش ها ،خواهرها و در جوار حرم امام رضا(ع) خطبه عقد خوانده شود.
تصویر فوق در سال 1394 در کنار دوستان و همکلاسی های عزیز در سال چهارم دبیرستان در کنار استاد گرامی و بزرگوار استاد سنجرانی یکی از بهترین استادها بودند که انشالله هر جایی هستند برایشان آرزوی سلامتی و توفیق عمر با عزت داریم این عکس در مدرسه دبیرستان شبانه روزی امام خمینی(ره)تیمورآباد گرفته شده است که یادآور چهار سال سخت کوشی و درس خواندن است و از همه عزیزان و معلمان عزیز از تصمیم قلبم تشکر میکنم که به ما در کنار آموزش درس زندگی دادند.
این پاورپوینت در 18اسلاید طراحی شده است در این پاورپوینت نتایج عملیات،استعداد دشمن پیام امام خمینی(ره) در پی عملیات والفجر10،منطقه عملیات،مراحل عملیات،اهداف عملیات،شرح عملیات،طرح عملیات،قوای خودی و سایر مطالب مفید و ارزنده در مورد عملیات غرور آفرین والفجر 10در این پاورپوینت درج شده است امیدوارم مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد …
شهید عبدالرسول رهدار، دوم فروردین 1338، در شهرستان زابل به دنیا آمد. پدرش اسماعیل، کارگر ذوب آهن بود و مادرش زینب نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته انسانی درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی ژاندارمری در جبهه حضور یافت. بیست و یکم خرداد 1360، با سمت فرمانده دسته در باختران هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش گلوله به شکم، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای بهشت زهرای شهرستان تهران واقع است.
شهید عبدالرسول راهدار فرزند اسماعیل در بیست و ششم دی ماه 1338 در شهرستان زابل متولد شد. آنها دو برادر و دو خواهر بودند. پدرش کارگر کارخانه ذوب آهن و مردی بسیار پر تلاش و زحمتکش بود.پ
پس از سپری نمودن دوران خردسالی برای کسب علم و دانش به مدرسه رفت با تلاش و پشتکار فراوان توانست مدرک دیپلم خود را اخذ نماید . او فردی بسیار کوشا و فعال بود . اخلاقی بسیار نیکو و پسندیده داشت و به بزرگتر ها با خصوص پدر و مادرش احترام زیادی می گذاشت.
با وجود جنگ تحمیلی ایران و عراق و مشاهده وضعیت نابسامان کشورشان برای اینکه یک وجب از خاک ایران بدست مزدوران عراقی نیفتد از طریق ژاندارمری ثبت نام نموده و به منطقه جنگی اعزام شد و مسئول فرمانده دسته شد.
او به امام خمینی علاقه زیادی داشت و همیشه گوش به فرامین ایشان بود. تا اینکه پس از چندی برای ماموریت به سیستان و بلوچستان داوطلب شد و در تاریخ هفدهم خرداد 1360، پس از درگیری ومقاومت با دشمنان بر اثر اصابت تیر به ناحیه شکم در منطقه جنوب باختران به درجه رفیع شهادت که همانا آرزوی دیرینه اش بود نائل گردید . پیکر پاک و مطهر او را پس از تشیع جناره ای با شکوه و در بهشت زهرا تهران به خاک سپردند .
کدخدا غلامرضا راهدار بزرگ طایفه راهدار فرزند کدخدا علی
پدر شهیدان پرویز و حسین راهدارساکن روستای اسماعیل قنبر
هر جا اثر شهید باشد دل همسفر شهید باشد جاری به فضای محفل ما عطر پدر شهید باشد در بزم غم پدر نشستیم بر ما نظر شهید باشد اشک است که آمده به پرواز یا بال و پر شهید باشد در سینه نشسته شعله غم در دل شرر شهید باشد امروز فروغ محفل ما چشمانِ تر شهید باشد گردد چو شهید جاودانه این هم ثمر شهید باشد دارد به بهشت مُلک جاوید هر کس پدر شهید باشد هر واژه به دفتر تو “یاسر” گلگون گهر شهید باشد
عکس شهید پرویز راهدار
شهید پرویز راهدار در سال ۱۳۴۴در یکی از روستاهای شهرستان زابل به نام روستای اسماعیل قنبر متولد شد پس از طی تحصیلات دوره ابتدایی وارد آموزشگاه گروهبانی شدو باطی دوره آموزش به استخدام ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمدو از همین طریق به جبهه نبردعلیه باطل اعزام شد سرانجام پس از سه سال حضور مستمر در میادین نبرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره بعثی در تاریخ ۵/۳/۱۳۶۵به فیض عظیم شهادت نایل آمد.
روایتی کوتاه از زندگی شهید مدافع حرم «عباس دانشگر»:
مادر شهید: عباس من برای مردن حیف بود، او «باید» شهید میشد/ هنگام دفن پیکرش به او گفتم شیرم حلالت که سربلندم کردی/ همرزم شهید: پیکرش را میان دیوار و ماشین سوخته پیداکردیم با همان انگشتر یادگاری!
قرارگاه فرهنگی سبکبالانعاشق
عباس دانشگر، جوان مؤمن انقلابی، یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه امام حسین بود که در سن 23 سالگی در حالی که تازه دو ماه از نامزدیش میگذشت، وقتی به سوریه رفت مادر هنوز امید به برگشت پسر دارد. روزهایی که عباس در سوریه داشت از اسلام دفاع میکرد، مادر عباس مشغول تدارک مراسم جشن عقد او بود. همه خریدها را انجام داده و حتی نقل را برای پاشیدن بر سر عروس و داماد مهیا کرده بود. نقلی که نثار پیکر پاک عباس شد. به گفته مادر" گویی خدا میخواست فرزندم را بیازماید" و چه خوب این آزمون را پشت سر گذاشت. به سراغ مادر شهید رفتیم تا راه تربیت فرزندانی مهدوی و زینبی را برای من و شما مادران ایران زمین بگشاید.
شهید حسین همدانی به سبب هدایت و شهید حسین همدانی از شهدای مدافع حرم مطهر حضرت زینب (س)، در سال 1329 و در شهرستان همدان دیده به جهان گشود.
وی در همان سال های آغازین جوانی با حضور در محضر آیت الله شهید مدنی به مبارزه با رژیم شاهنشاهی پرداخت. سردار همدانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پایهگذار و موسس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همدان بود. در کارنامه درخشان این شهید بزرگوار سوابق و مسئولیت های بسیار و چشمگیری دیده میشود. همچنین وی مفتخر به دریافت دو نشان فتح از دست مقام معظم رهبری بوده که به سبب هدایت و فرماندهی موفق لشکرهای تحت امر در دوران دفاع مقدس آن را دریافت کرده است.
سردار حسین همدانی آخرین ماموریتش، دفاع از حرم مطهر حضرت زینب (س) و کمک به مردم سوریه برای رهایی از دست گروهک صهیونیستی تکفیری داعش بود که در همین راه و در حالی که 61 سال از عمرت بابرکتشان می گذشت، در تاریخ 16 مهر 1394 دعوت حق را لبیک گفته و به شهادت رسیدند.
* خاطراتی از شهید همدانی:
** پسر شهید همدانی در مشهد گفت: پدرم در وصیت نامه خود یک پیشنهاد خوب دارند و آن اینکه اگر امکان داشت، هر شخصی که وصیتنامه من را میخواند، برای من یک روز نماز و روزه به جای آورد که اگر در آن عالم در کنار هم بودیم جبران کنم.
** فردای عید غدیر بود. قرار بود قبل از اعزام مجددش و رفتن به ماموریت به کارهای اداری و غیر اداری بپردازد و سر و سامانش بدهد. مدتی در اتاق مشغول بودم. جانمازش مانند همیشه رو به قبله باز بود. بلند شدم و بیرون رفتم. چشم هایم از تعجب گرد شد؛ حاج آقا جلوی در فریزر بود و مشغول تمیز کردن آن! گفتم: مگه شما بیرون نبودید؟ کی آمدید من متوجه نشدم؟! چرا زحمت می کشید؟ نگذاشت حرفم را ادامه بدهم؛ لبخندی زد و گفت: دیدم کمرت درد می کند، گفتم قبل از رفتن دستی به این فریزر بکشم شما اذیت نشی...
** سردار همدانی نمونه واقعی یک انسان کامل به شمار میرفت. با دشمنان و دوستانش بزرگمنشانه برخورد میکرد و اگر کسی اشتباه و خطایی میکرد، سردار همدانی به راحتی از آن چشم میپوشید. نگاه پدرم به دنیا نگاهی نبود که درگیر دنیا باشد و چیزی را برای خود نخواست و معتقد بود دنیا محل گذر و عبور است و در زندگی و رفتار خود این مسئله را همیشه رعایت میکرد. مدتی قبل از رفتنشان با پدرم دیدار داشتم و ایشان به خانواده گفتند که شاید این آخرین ماموریتم باشد. مادرم هم به ایشان گفت من به شرطی با این ماموریت موافقم که اگر شهید شدی، من را نیز شفاعت کنی. پدرم در آخرین دیدار خود حتی تاکید کردند اگر من شهید شدم، من را همدان به خاک بسپارید و ما نیز با دلخوری به وی میگفتیم سردار نزد ما حرفی از رفتن نزن.
بخشی از وصیتنامه شهید حسین همدانی:
«خدا را هزاران بار شکر به خاطر نعمتهایش، نعمت زندگی در هشت سال دفاع مقدس، زندگی با مجاهدینی که محبوب خدا بودند و میهمان خدا شدهاند. زندگی در کنار ملتی که خوش درخشیدند و در مقابل همه توطئهها و فشارهای سنگین دشمنان تسلیم نشدند و مدل شدند، نمونه شدند در بین ملتها، که سرآمد همه آنها پدران، مادران، همسران و فرزندان شهیدان گرانقدر ما هستند. چه افتخاری بالاتر از آنکه آزادگان ما و جانبازان ما و خانواده مقاومشان صبر را شرمنده کردند و 10 سال در اردوگاههای حزب بعث، صفحه زرین بر تاریخ این ملت نگاشتند. جانبازان ما با تحمل دردهای فراوان حجت را بر ما تمام کردند که باید مقاومت را ادامه داد.
خدای بزرگ را شکر به خاطر نعمت برخورداری از ولایت، ولایت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (ع). مگر میتوان از نعمت بزرگی که خدای مهربان به ما داده برآییم. نعمت ولایت فقیه، امام بزرگوارمان، آن پیر جمارانی؛ نعمت جانشین خلف آن، علی زمانمان که ادامه دهنده همان راه و کاروان انقلاب را چه مدبرانه و زیبا از همه گردنه ها و کمین ها عبور می دهد اما نه، باید بیش از این شاکر باشیم نه زبانی، بلکه عملی مثل شهیدانمان لبیک بگوییم.»
شهید بزرگوار امید شیبانی فرزند:حسینعلی در سحرگاه بیستم ویکم آبان ماه سال 1367در شهرستان چابهار در خانواده ای مذهبی،در دامان مادری متقی،دیده به جهان گشود.باتوجه به اینکه بعنوان اولاد ارشد خانواده با برادر وخواهر همانند استوانه ای قوی از ابتدای نوجوانی جهت ایجاد وفاق و همدلی بین اعضای خانواده اقدام میکرد.
شهید برای فراگیری علم و دانش دوران تحصیلات ابتدائی را در مدرسه شهید عرب موذن واقع در بلوار توحید چابهار گذراند،تحصیلات راهنمایی را همانند همسالان خود درون مدرسه رستگاران چابهار سپری کرد. در همان دوران به عضویت پایگاه بسیچ مسجد امام حسین(ع) درآمد و از آن زمان به بعد هیچگاه مسجد و پایگاه بسیج را رها نکرد،و از طریق پایگاه به دوره های آموزشی تکاوری اعزام شد.
شهید علاقه زیادی به برگزاری نماز جمعه داشت به همین دلیل امام جمعه محترم از او برای امنیت و حفاظت نمازگزاران استفاده میکرد.از همان دوران طفولیت اخلاق بسیار خوش در برخورد با همه افراد زبانزد همگان بود،اخلاص ایشان در انجام عبادات،رعایت احترام کامل به اعضای خانواده ، به خصوص تسلیم محض در برابر پدر و مادر و دوستداری اهل بیت و یاران امام حسین(ع)یکی از شاخص ترین خصال نیکوی ایشان بود که حتی در لحظه شهادت ذکر یا حسین را بر زبان خود جاری داشت.
دوران دبیرستان را با توجه به علاقه شدید به رشته های فنی و انتخاب رشته مکانیک موتورهای دریایی را درون دبیرستان فاروق اعظم چابهار به پایان رسانید.در دوران دبیرستان علاقه خاصی به ورزشهای رزمی داشت تا آخر توانست مدال برنز استانی رشته کاراته را اذان خود کند.
بعد از اتمام دورن دبیرستان به خدمت مقدس سربازی رفت و پس از طی دو سال خدمت در سپاه شهرستان بنت نیکشهر به پایان رساند.در همان زمان بود که پدر باز نشسته شد ، لذا امید به عنوان فرزند بزرگ خانواده جایگزین پدر در امورات زندگی شد.برادر شهید میگوئید در همان زمان بود ،که به پیشنهاد فرمانده پایگاه بسیج وارد پایگاه دریایی امام علی(ع)شد. و پس از طی مراحل استخدام در تاریخ25/07/1388به دوره های آموزشی اعزام شد.چند ماهی نگذشت که پس از فراگیری علم وفنون پاسداری در تاریخ28/09/1388وارد مجموعه پایگاه دریایی امام علی(ع) نیروی دریایی سپاه شد و تلاش های خستگی ناپذیر آن عزیز سفر کرده ، حین خدمت موجب آن شد تا بارها و در مقاطع مختلف مکررا مورد تشویق از سوی فرماندهان مافوق خود قرارگیرد.
در انجام کارهای محوله ضمن رعایت سلسله مراتب نظامی،که با خلق نیکو و تواضع با نیروها و همکاران خود برخورد میکرد.تا اینکه یکشنبه هشتم اسفندماه سال1389بعد از مراسم صبحگاه و رژه میدانی که درون پایگاه دریایی امام علی(ع)برگزار شد.طبق روال هر روز به محل کار خود رفت درآن همان روز بود که با توجه به جا به جای یگان مربوطه ، در حال حرکت با لیفتراک بود که ناگهان آرام آرام به سرعت گیر نزدیک شد و تیغه های لیفتراک به آسفالت جاده گیر می کند و باعث برهم زدن تعادل و افتادن لیفتراک بر روی وی میشود در همین هنگام بودکه بعد از ذکر شهادتین با ذکر یا حسین دار فانی را وداع گفت.
من از تراکم سیاه ابرها می ترسم ... و هیچ کس مهربانتر از تو نیست صدا می زنم ... کجاست آن یوسف گمگشته مهربانی که چراغ هدایت به دست در زمین دادگری کند ؟ کجاست مهـدی ... ؟ مرا در یاب ... در انتظارت هستم و خواهم بود ... بیا ... مهدیا دل شکسته ام را به تو می سپارم ... دلدارم تو باش
بسم رب الشهدا والصديقين
سالهاست که جنگ پایان یافته ولی هنوز عطش شهادت بر لبهای خشک و ترک خورده ی بشر تازیانه می زند. آن زمان که دروازه های بهشت باز بود هر کس با حرفه ای خود را به آن باب می رساند و ما نسل سومی ها هم که دستمان در گیر صفر و یک است بابی را گشودیم تا جرعه ای را تا شهادت بنوشیم. افتخار ما اینست که سرباز ولایت فقیه هستیم هرچند دستمان خالیست اما دل های مان پر است از عشق به ولایت.